dissabte, 10 d’octubre del 2009

Laporta, calla !!

L'espectacular inici de temporada que està fent el Barça (supercopa d'Europa, supercopa d'Espanya i líder imbatut de la lliga amb 18 punts aconseguits de 18 possibles) està passant a un segon pla informatiu per culpa del seu president. No passa dia sense que Laporta acapari els titulars i l'interès informatiu dels mitjans de comunicació en detriment de la informació esportiva, la que afecta al primer equip i les seccions (que també han tingut, sobretot la de bàsquet, un brillant inici de temporada), que és en definitiva la que ens interessa a tots els socis i simpatitzants del Barça.

Un dia perquè encapçala manifestacions independentistes, altre perquè fa declaracions expressant el seu pensament polític (legítim, tot sigui dit), altre perquè desmenteix la evidència de que va ordenar espiar a quatre membres de la seva junta directiva, altre perquè rebat unes manifestacions d'en Valdano i altre (perdó per tanta redundància) perquè resulta que ha insultat al president de la junta d'Extremadura, i altre perquè... el cas és que Laporta sempre està en el primer pla informatiu i en boca de tothom. Per sort, ja no ha tornat a repetir espectacles tant lamentables com quan es va quedar en calçotets a l'aeroport del Prat cridant com un histèric.

Jo, sincerament, ja n'estic fart de tant protagonisme i fart de que aquest individu se'n aprofiti d'una forma tant barroera i descarada de la posició que ocupa. Laporta està exprimint els darrers mesos que li queden al front del club. Està utilitzant el Barça en benefici propi ( i no val a dir que tots els presidents ho fan), pels seus interessos personals i polítics. I això no és ètic ni moral. És molt reprovable. És fastigós, perquè ni ell en traurà el profit que es pensa (la gent no és tant imbècil com creu), i l'únic que sortirà perjudicat en darrera instància -com sempre- és el club, la institució.

Jo vull que se'n parli de la "guardiola mecànica", de com juga l'equip, dels gols dels cracks i de la recuperació (per fi !!) d'Iniesta. No vull escoltar cada dia les bejenades d'aquest personatge impresentable, que si continua així, acabarà desestabilitzant la bona marxa de l'equip i es carregarà la imatge del club. Laporta, calla ja d'una vegada i desapareix del mapa, que no ens fas cap falta. Al loro !!

5 comentaris:

Vicent Quiles ha dit...

Que ganes tinc que siguen eleccions i l'envien a casa.
Salutacions.

Anònim ha dit...

I jo també, quin personatge...

David ha dit...

Laporta dimisión, Laporta dimisión !!

barcelonista ha dit...

Hi ha gent que mai està conforme amb res. Laporta ha sigut un gran president: sota el seu mandat el club ha guanyat més copes d'Europa que mai (2) i ja porta tres lligues. Què més ha de fer per demostrar que ha gestionat bé el club?

Antilaporta ha dit...

Barcelonista, el mèrit de tot això que dius no és d'en Laporta. Ell no va fitxar Ronaldinho,ni Rijjkard, ni Txiki, va ser en Sandro Rossell. I amb Guardiola li ha passat igual, el va portar el secretari tècnic. Recorda el deia Laporta quan en Pep anava a la candidatura electoral de Lluís Bassat: és un jove sense experiència. I ara resulta que ha ressucitat l'equip i li ha salvat el cap a ell. Si tot això és fer una bona gestió que baixi algú d'allà dalt i m'ho expliqui...