dilluns, 10 de maig del 2010

Campions d'Europa!!!

El Barça es va proclamar ahir billantment campió de l'Eurolliga de bàsquet imposant-se en la final de Paris a l'Olympiacos grec per 86 a 68. Partidàs de tot l'equip, que va dominar el partit de principi a fi. Especialment destacable l'actuació de la "bomba" Navarro (21 punts i MVP de la final), Fran Vázquez (quatre taps en el primer quart), Pete Mickeal, Ricky Rubio i Víctor Sada. L'equip que lidera Xavi Pascual (el Guardiola del bàsquet) va donar una lliçó de bon joc, fet que com ell mateix va reconèixer en la roda de premsa posterior, "és molt difícil que passi en una final".

Foto: Sport
Altre fet destacable d'aquest partit fou comprovar la bona sintonia que existeix entre l'equip de bàsquet i el de futbol. Fins a cinc jugadors del primer equip de futbol (Xavi, Piqué, Puyol, Bojan i Busquets) es van desplaçar a la capital francesa per donar suport als seus companys basquetbolistes. Això és sentir els colors, sí senyor.

Paris és una ciutat màgica pel barcelonisme. En aquesta ciutat l'any 2006 el Barça va aixecar la segona Champions de la seva història i ara, quatre anys després, la segona Eurolliga de la secció de bàsquet. A veure si el proper diumenge els barcelonistes podem celebrar un altre campionat. Visca el Barça!!!