dimarts, 21 de juliol del 2009

El bromista

Carod-Rovira: "Amb un Estatut talla S hem aconseguit un finançament XL"

Ja, ja, ja... Quin acudit més bo !!

Apa home, que em pixo de riure. Deixa ja de dir bajanades vicepresident del no res, superman del finançament. Exigeix el compliment del que diu l'Estatut en matèria de finançament i deixa ja de marejar la perdiu. No criticàveu el "peix al cove"? I doncs, que heu fet ara? Subscriure un café para todos aigualit i vergonyós. A què ve tanta negociació i tant treure pit? Si no cal negociar res, només cal fer complir la llei (recordo que l'Estatut és una llei orgànica de l'estat). En ZP us l'ha endinyat, de nou. Quins tri-negociadors...

Com explica avui en David González a la seva columna de l'Avui, "alguna cosa s’ha trencat quan ERC no s’ha permès expressar ni una sola reserva a un acord (el finançament) sembrat d’incògnites. Fóra bo que algú, des dels partits i/o la societat civil, plantegés algun sistema per verificar el compliment de l’acord. Entre d’altres coses, perquè com que les xifres del tercer i quart any no apareixen per enlloc, ni al document de 76 planes ni en boca del govern espanyol, haurem d’esperar fins al 2014 per veure en què queden. Que no sé si serà l’any de la independència, però sí el de la liquidació íntegra, en negre sobre blanc, de les xifres del nou finançament".

2 comentaris:

Un espanyol ha dit...

Mai he entés als independentistes: no volen saber res de Espanya, excepte a l'hora de posar la mà.
Sé que no vas a publicar-ho, pero tenia que dir-ho, je je

La fama de l'home invisible ha dit...

Espanyol, veig que segueixes poc el meu bloc. Independentista jo? ja, ja...
Els que estan acostumats a posar la mà curiosament mai parlen dels bascos, la gent més insolidaria del món mundial, que amb el seu concert econòmic porten més de vint anys sense donar ni un cèntim a ningú, cosa que no es pot dir dels catalans, els madrilenys i els balears, que sempre són els que més han contribuït (només cal veure les balances fiscals de l'estat)al benestar econòmic de la resta d'Espanya.