dilluns, 26 d’abril del 2010

Teoria de la calvície i l'homosexualitat

Declaracions d'Evo Morales, president de Bolívia, durant la primera Conferència Mundial de Pobles sobre el Canvi Climàtic i la Mare Terra celebrada fa uns dies. Compte, no són un acudit, ni es tracta de cap conya marinera.

Segons el president bolivià la calvície dels europeus es deu a suposats hàbits alimentaris incorrectes dels habitants del vell continent: "La calvicie que parece normal es una enfermedad en Europa, casi todos son calvos, y esto es por las cosas que comen, mientras que en los pueblos indígenas no hay calvos, porque comemos otras cosas". Bravo, ponte la peluca ya! que diria en Javier Gurruchaga.

Evo Morales també s'ha referit a l'homosexualitat. Segons les seves teories (se suposa que avalades per informes científics) l'alimentació també n'és la culpable directa. Els homosexuals ho són perquè mengen massa pollastre criat en grans explotacions industrials, on els carreguen d'hormones femenines: "El pollo que comemos está cargado de hormonas femeninas. Por eso, cuando los hombres comen esos pollos, tienen desviaciones en su ser como hombres", ha assegurat Morales entre les rialles de l'auditori que l'escoltava. No m'estranya.

Segons aquesta teoria aberrant, impròpia d'un cap d'estat, d'ací a quatre dies tots els europeus serem homosexuals doncs practicament ningú menja ja pollastres de corral ben criats.. Segons he llegit, la federació estatal de gais i lesbianes ja ha demanat una rectificació a l'ambaixada de Bolívia a Espanya doncs aquests comentaris poden fomentar l'odi envers la comunitat homosexual.

Ara ja ho sap tot el món. Morales té un bon folre de cabell i la virilitat masculina a prova de bombes gràcies a l'alimentació equilibrada que segueixen els pobles indígenes sudamericans. Pollastre ja sabem que no en menja, però probablement mastega massa fulles de coca mentre prepara els seus discursos. O potser tot plegat és producte del mal d'alçada?

6 comentaris:

Pilar ha dit...

I què passa amb les dones que mengen pollastre? els hi creiexen els pits? es converteixen en lesbianes? Au vinga...

Pollastret ha dit...

Evo, segur que a Bolívia no hi han gais? No serà que s'amaguen a l'armari per por a la revolució bolivariana?

Anònim ha dit...

La estupidez de este tipo no tiene limites.

Jesulin ha dit...

¡Im-pre-sionante!

Anònim ha dit...

http://www.publico.es/internacional/307792/evo/morales/ratifica/respeto/libertad/sexual

Neus (Mataró) ha dit...

Això que diu aquest home és una frikada.