dimecres, 27 d’octubre del 2010

Miserables

Bocamoll, inconsiderat i groller

Arturo Pérez Reverte (escriptor, membre de la Real Academia Española): "Por cierto, que no se me olvide. Vi llorar a Moratinos. Ni para irse tuvo huevos. Se es un mierda cuando uno demuestra públicamente que no sabe irse. De ministro o de lo que sea. Moratinos adornó su retirada con un lagrimeo inapropiado. A la política y a los ministerios se va llorado de casa. Luego Moratinos, gimoteando en público, se fue como un perfecto mierda". L'escriptor utilitza el twitter per acomiadar cruelment i de forma innecessària el fins ara ministre d'Assumptes Exteriors.

Pedòfil il·lustrat repugnant

Fernando Sánchez Dragó (escriptor): "En Tokio, un día, me topé con unas lolitas, pero no eran unas lolitas cualesquiera, sino de esas que se visten como zorritas, con los labios pintados, carmín, rímel, tacones, minifalda (...) Tendrían unos trece años (...). Subí con ellas y las muy putas se pusieron a turnarse. Mientras una se iba al váter, la otra se me trajinaba". Extracte del seu darrer llibre escrit amb Albert Boadella (actualment, una paròdia de si mateix), on es vanagloria d'haver-se gitat amb dues nenes menors durant la seva estada a Tòquio en la dècada dels 60.

Ruc, burro. Li paguem un sou públic per això?

Oriol Amorós (militant d'ERC i secretari d'Immigració de la Generalitat): "El Papa Benet XVI i l'imam de la mesquita del carrer Nord de Lleida, Abdelwahab Houzi, són dues versions bastant conservadores i retrògrades de les seves pròpies religions. Es necessiten millors interlocutors al capdavant d'algunes religions". Durant els darrers mesos, Houzi ha estat acusat de practicar la poligàmia; d'oficiar matrimonis de plaer en què s'enganya les dones perquè se sotmetin a unions sense validesa legal; d'expandir el salafisme integrista a Lleida, i de voler aprofitar-se dels partits independentistes per aconseguir el dret a vot i situar formacions islàmiques al capdavant dels municipis, entre d'altres.

Masclista fatxa i estúpid

Francisco Javier León de la Riva (militant del PP i alcalde de Valladolid): "Leire Pajín es una chica preparadísima, hábil, discreta, que va a repartir condones a diestro y siniestro por donde quiera que vaya y que va a ser la alegría de la huerta. Cada vez que le veo la cara y esos morritos pienso lo mismo, pero no lo voy a decir aquí". Les declaracions d'aquest individu insultant públicament la nova ministra de Sanitat parlen per si mateixes del caratge moral del personatge. Aquesta és l'alternativa als socialistes?

Blasfemar i insultar és gratis. País d'imbècils, miserables i cretins...

4 comentaris:

José Antonio ha dit...

Respecte als dos polítics que cites, poc que dir, ja coneixem el nivell dels nostres governants, que més aviat semblen monologistes de circ que busquen l'aplaudiment fàcil de la seva clientela. Sobre Pérez Reverte i Sánchez Dragó ja hauríem de parlar més a poc a poc. No descarto fer-lo. Són tremendament encertades les teves paraules. Em repugnen aquests intel•lectuals de cafè madrileny que estan encantats de conèixer-se a si mateixos. Sobre Reverte, el “machote”, recordo una dita castellana: “dime de que presumes y te diré de qué careces”. No ens enganyem el que realment vol és augmentar el seu patrimoni per comprar-se un altre vaixell més luxós.

La fama de l'home invisible ha dit...

Gràcies pel teu comentari. No coneixia el teu bloc, Un Club sin socios. El trobe molt interessant. Salutacions cordials.

Pettylux ha dit...

Totalment d'acord amb tu.
Una abraçada.

Vicent Quiles ha dit...

Vaja banda.
El problema és que a qualsevol li posen un microfon davant, i el pijor és que la gent els escolta.