dilluns, 30 de juny del 2008

Luis Aragonés

Luis Aragonés marxa de la selecció espanyola de futbol per la porta gran, guanyant la anhelada Eurocopa. Me n'alegro per ell. Ha estat un home tossut i valent que ha portat les seves idees futbolístiques fins a les darreres conseqüències. Gràcies a això ha aconseguit conjuntar un bloc d'una gran qualitat futbolística, ambiciós i amb esperit guanyador que de ben segur continuarà donant alegries al aficionats.

El mèrit d'aquesta Eurocopa és tot d'ell. A més d'inventar-se un equip que juga molt bé al futbol, s'ha hagut d'enfrontar a la federació, als poders fàctics del futbol espanyol i a tota la premsa madrilenya que durant més de dos anys l'han matxacat contínuament perquè no portava a la selecció a Raúl i a Guti. Ha hagut de suportar una gran pressió de tots plegats però finalment el temps li ha donat la raó i ha demostrat a tothom que la seva aposta per jugadors joves i amb talent com Torres, Villa, Iniesta, Casillas o Marchena és l'aposta de l'èxit i del futur.

Per cert, la selecció que ha guanyat aquesta Eurocopa és, probablement, la selecció amb menys jugadors madridistes de tota la història. Tot un símptoma. Felicitats Luis!!