dijous, 17 de juny del 2010

Comissions d'investigació

"Las comisiones de investigación, lo dice el Tribunal Constitucional, la ley, el reglamento de la Cámara catalana y el reglamento del Congreso, tienen como finalidad averiguar responsabilidades políticas de los miembros del Gobierno". David Martínez Madero, Cap de l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) i fiscal dixit.

Si hem de creure al senyor Madero, i sembla que no hi han raons objectives per no fer-ho, hem de concloure que les comissions d'investigació no es creen per investigar l'oposició, sinó el govern, oi?

Llavors, per què el Parlament investiga el cas Millet-Palau de la Música? Potser per vincular el cap de l'oposició, l'Artur Mas, amb Fèlix el delinqüent i intentar frenar el canvi polític que pronostiquen totes les enquestes? No, no pot ser. El Tripartit no és capaç d'orquestrar una jugada tant barroera, oi que no?

Us recomano la lectura d'un article "clarificador" sobre aquest tema, que ha publicat avui en Francesc-Marc Álvaro al diari electrònic El singular digital. No té res que desdigui. Segons el columnista, l'error dels estrategs del PSC recolzant aquesta comissió d'investigació promoguda per ERC i ICV "serà estudiat a les facultats de Ciència Política d’arreu del món". Que s'ho facin mirar...