dimarts, 18 de desembre del 2012

Funerària López, l'anunci de l'any!!

Bocabadat, sense paraules. Així m'he quedat després de veure aquest anunci d'una funerària guatemalenca.  Friki, 'hortera', divertit, trencador, surrealista, atrevit, inimaginable, insòlit, inaudit, espatarrant, bestial, macabre... Se m'acaben els adjectius. La realitat és increïble, de bojos. Qui s'ha pogut inventar aquest espot publicitari? Doncs Producciones de León, una petita empresa local d'audiovisuals de El Progreso, la ciutat on té la seva seva seu la Funerària López. És, sens cap mena de dubte, l'anunci de l'any. Rodat el 2008, ha estat ara, gràcies al poder viral de les xarxes socials quan està triomfant i vivint el seu moment de glòria més intens. És un anunci de veritable humor negre, per morir-se de riure.

Mai m'hauria pogut imaginar que per anunciar una funerària a algú se li acudís mostrar al pare Noel i senyoretes vestides amb llenceria sexy nadalenca dins un taüt mentre de fons s'escolta una nadala i una veu assegura que "el equipo de Funeraria López sabe lo que es perder a un ser querido. Por eso comparten su dolor". És fantàstic, fabulós, quina imaginació més extraordinària. Això és provocar, sí senyor. La resta són tonteries. Muertesito me he quedao!!!

Si algú necessita els seus serveis, la Funerària López, es troba al barri La Samaritana, a la ciutat de El Progreso Achuapa
 (Guatemala). Segur que us atendran de meravella.