dissabte, 31 de maig del 2008

Castalla fa història a Can Barça

Malgrat la derrota (8-1), que en cap moment va reflectir el que es va veure sobre el terreny de joc, l'equip aleví de futbol sala de Castalla entrenat per Jesús Pérez i Toni Bernabeu va fer història ahir a la ciutat esportiva Joan Gamper del FC Barcelona.

Després de guanyar 35 partits consecutius -que l'han portat a proclamar-se campió de la Comunitat Valenciana en la seva categoria- ahir l'equip va caure derrotat davant els alevins del Barça en la fase prèvia de la final del Campionat d'Espanya aleví. Una derrota, que malgrat tot, es va viure com una festa a la graderia, doncs només els escollits són capaços d'arribar tant amunt com ho han fet Andrés, Pepe, Andrea, Angelo, Rafa, Jonathan, Ángel, Álex, Alfonso i Javier. El FS Castalla Ribeco juga avui en el mateix escenari contra l'Alfonso VI de Toledo. Molta sort!!

A nivell personal, el partit d'ahir ha estat un retrobament amb gent estimada, doncs amb l'expedició castelluda viatjaven diversos familiars i amics amb els quals vaig tenir oportunitat de xerrar durant una estona i prendre un colpet a l'hotel després de l'encontre. Fins aviat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

lo que parece vergonzoso para un barcelona que dice tener categoria y renombre que tengan que fichar a un "chiquitin" como steve para ganar los partidos
dudo mucho que steve tuviera 11 años dado su constitucion y juego casi profesional
vease fotos
lo que no comprendo es como nadoie ha dicho algo al respecto y ha pedido examen medico para certificar dicha edad
era como mi primo de 15 años que tiene las mismas piernas y espalda
que verguenza tener que llegar el barcelona a esos extremos y ser encima mal educados con cortes de manga al ribeco y al toledo cada vez que marcaban un gol

por lo menos nosotros hemos ganado los partidos honradamente y con esfuerzo

vaya LADRONES