divendres, 9 de juliol del 2010

Alerta !!

Sí, alerta, alerta, que diria en Monegal. Els del diari Alerta de Santander (una rèmora de la premsa del Movimiento) es veu que volen fer història. Nomes cal veure la portada suposadament "patriòtica" que van publicar ahir després de la victòria d'Espanya davant d'Alemanya a les semifinals del Mundial. Feia temps que no observava tanta desproporció i tanta desmesura tronada a la premsa espanyola. Sembla que els diaris (i la resta de mitjans també) hagin encetat una cursa sense fre per a veure qui la diu més grossa.

La aclucada d'ull -jo crec que mal intencionada- a la megatropa catalana de la selecció que va fer l'edició digital del diari As titulant "Visca España", s'ha quedat curta davant la paranoia patriòtica desfermada pel diari càntabre Alerta, que entronitzaba el blaugrana Carles Puyol com a nou Emperador d'Espanya (I) i Alemanya (V). Quina putada, oi Puyi?

La gent s'ha tornat boja, i els periodistes també. Els de l'Alerta són la prova fefaent. Una de dos, o havien empinat el colze més del compte durant i desprès del partit, o directament s'han begut l'enteniment.

Com titularan si Espanya guanya el Mundial? Alerta !!