dimecres, 30 de març del 2011

El Twitter de Vilassar triomfa als Shorty Awards

El Twitter de Vilassar de Mar és el tercer millor twitter del món en la categoria de Government (governs). Així ho certifica la tercera posició obtinguda en els premis Shorty Awards, els Òscars de Twitter, que es van atorgar dilluns passat a Nova York. El Twitter de Vilassar de Mar va quedar en tercera posició per darrere del canal del president dels Estats Units, Barack Obama i el d'en Cory Booker, l'alcalde de Newark (Nova Jersey), que va es va emportar el primer premi. Tot i que el jurat dels premis va decidir que el twitter de Cory Booker era el guanyador, el twitter de Vilassar va aconseguir més vots dels internautes i només l'han superat el del president Obama i el del consultor polític John Moore


Aquest canal de comunicació del consistori vilassarenc, que ha estat el primer finalista europeu d'aquests premis, també va superar en votació popular al twitter de la NASA i als de destacades personalitats de la política nord-americana com Sarah Palin, Arnold Schwarzenegger, Bernie Sanders, Eric Cantor o Gabrielle Giffords. La cerimònia d'entrega d'aquests premis internacionals, que ja van per la tercera edició, es va celebrar dilluns al vespre al Times Center de Times Square, en el cor de Manhattan. Els Shorty Awards reconeixen la tasca que fan les persones, les entitats, els organismes i les institucions a la xarxa social Twitter.

El Twitter de Vilassar de Mar és una eina de comunicació de la regidoria de Comunicació, Participació i Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Vilassar de Mar que lidera Laureà Folch, un entusiasta de les noves tecnologies, que ha posat al dia tot l'aparell comunicatiu municipal. Enhorabona per aquesta distinció i per la tasca feta.

2 comentaris:

Vicent Quiles ha dit...

A nova York? Hauries d'haver anat a cobrir la noticia dels premis.
Quina llàstima. Eixa noticia des del mateix Nova York, haguera segut la pera.
Enhorabona. Si es que els catalans, són molt catalans.

Laureà Folch ha dit...

Bon dia Josep,

L'altre dia, fent el repàs diari de la presència de Vilassar de Mar als mitjans de comunicació on-line, vaig llegir el teu post al bloc.

Un cop ja he tornat a la normalitat, no volia deixar escapar l'oportunitat d'agrair les teves paraules. Se que ets una persona objectiva i sincera, i per això valoro encara més la teva opinió.

En definitiva, del que es tracta, és de treballar per Vilassar de Mar, i fer-ho, cadascú, des de l'àmbit que millor domina.

Gràcies.