dijous, 22 de setembre del 2011

REM, sempre ens quedarà la seva música

El grup nord americà R.E.M. (Rapid Eye Movement) acaba d'anunciar per sorpresa que abandona la seva activitat musical després de trenta anys d'història, de bona música i de bones vibracions. Al pas que anem, els que ja tenim una edat ens estem quedant sense referents musicals. Per sort, sempre ens quedarà la seva música.

Els R.E.M., liderats des dels seus inicis pel carismàtic Michael Stipe, s'acomiaden amb gratitud. "Marxem amb una gran sensació de gratitud i d'astorament per tot el que hem aconseguit. Per a tots els que us heu sentit tocats per la nostra música alguna vegada, el nostre més profund agraïment per escoltar-nos", han assegurat en la nota de premsa que van distribuir ahir.

Marxen i ens deixen un grapat de bones cançons com Loising my religion, Orange crush, Stand, Radio song, Drive o Shinny happy people i alguns albums de culte com Green, Out of time i Automatic for the people, el meu favorit. A aquest darrer àlbum pertany Everybody hurts, un dels seus temes més celebrats. Una joia. Escolteu-lo.