divendres, 12 de novembre del 2010

Algú ho havia de dir !!

Preciado: "Mourinho és un canalla"

Declaracions de Manuel Preciado, entrenador de l'Sporting de Gijón, després d'escoltar per segona vegada per boca de Mourinho (ahir a la cadena SER) que el seu equip li va regalar els punts al Barça alineant els suplents: "Em sembla que aquestes declaracions es poden deure a tres motius: si ho ha dit com un acudit és molt dolent; si ho fa perquè li responguin des de Barcelona, no crec que ho aconsegueixi; i si ho diu de veritat, és que és un autèntic canalla i un mal company. No em cau bé i li penso dir a la cara. I és un il·lús si creu que Guardiola caurà en les seves provocacions".

Algú ho havia de dir!!

3 comentaris:

Carles ha dit...

Avui en Pochetino de l'Espanyol ha dit que subscriu plenament les declaracions de Manolo Preciado. Pel que sembla, tothom comença ha estar bastant fins els collons d'aquest portugués altiu, xulo i prepotent, la nova imatge del "señorío" blanc.

Vicent Quiles ha dit...

És possible que el Madrid guanye algun títol amb Mourinho però seguiran alimentant l'antimadridisme per tota Espanya i això ens va be.
Sempre m'ha caigut be el Preciado i ara encara més, llàstima no haver arrancat anit algun puntet.

Mo(u)niato ha dit...

Si Mou desplegara todo su show como entrenador azulgrana no quiero ni imaginar lo que le llegaría a caer desde toda España, que si chulo, que si mal educado, que si provocador, que si incitador de la violencia... Pero como es del Real, pues nada, en Madrid ya lo están defendiendo por lo civil y por lo criminal. Vaya vergüenza de prensa que hay en la "capital"...