dimecres, 24 de novembre del 2010

Pa amb tomàquet als hotels

L'últim disbarat del Tripartit. Ho va publicar ahir la premsa barcelonina. L'afany regulador-intervencionista d'aquests polítics irrepetibles que governen (governen?) el país és sublim. Primer van decidir que hem de circular a 80 km/h per l'autopista (encara que siguin les 3 de la matinada i no circuli ni una ànima). Ara estableixen per decret què han d'oferir per esmorzar els hotels. Sort que això ja s'acaba, sinó acabaran decidint també a quina hora hem d'anar a dormir i quants dies a la setmana podem fer un clau. Per sucar-hi pa:

"Els hotels de Catalunya superiors a quatre estrelles hauran d'oferir de forma obligatòria productes de proximitat per esmorzar, com el pa amb tomàquet i embotits típics de la zona, per aconseguir aquesta categoria, segons el nou decret d'establiments d'allotjament turístic de la Generalitat.

La nova norma incorpora per primera vegada requisits basats en la qualitat dels serveis per establir la categoria de l'establiment, que fins ara es basava exclusivament en els metres quadrats de superfície. (...)

El decret, segons el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, és fruit de dos anys d'una "gran negociació i un gran consens amb el sector turístic", que va començar a la primavera del 2007, per posar al dia una normativa obsoleta creada als anys 80".

Visca !!