dimecres, 24 de novembre del 2010

Laporta & Lapiedra

La col·lecció de frivolitats eròtic-delirants que la campanya electoral catalana ha generat s'arrodoneix amb aquesta poca-soltada destrellatada on l'actriu porno Maria Lapiedra (el fitxatge estel·lar de Joan Laporta per a la llista de Solidaritat Catalana) es passeja pels carrers de Madrid exhibint una estelada. És, sens dubte, el vídeo que faltava per a la col·lecció de frikades amb que alguns partits ens han obsequiat aquests dies. A veure si algú comença a posar una mica de seny amb tot això o prendrem mal...

1 comentari:

Xavier ha dit...

AVIS IMPORTANT SOBRE LES MENTIDES I DIFAMACIONS CONTRA SOLIDARITAT CATALANA

1. La Sra. Maria Lapiedra va manifestar que volia votar Solidaritat Catalana de forma personal i va donar suport a un acte de SI a Begues en un comunicat del que es van fer ressò alguns mitjans de comunicació aliens a SI.

2. Maria Lapiedra no té cap tipus de relació de col.laboració ni de cap altre tipus amb Solidaritat Catalana , ni l'ha tingut mai més enllà d'un votant entre tants que han manifestat voler votar a SI.

3. Maria Lapiedra va fer un vídeo promocionant-se amb el nom de SI que res té a veure nosaltres i ja li hem advertit en diverses ocasions que ni pot fer servir el nom de Solidaritat Catalana , ni el de Joan Laporta per les seves activitats públiques.

4. Demanem a tothom que no faci servir el nom de Solidaritat Catalana i Joan Laporta per interessos personals sense autorització del partit i, en particular, als mitjans de comunicació que contrastin les informacions que divulguen.


Atentament,

Solidaritat Catalana per la Independència