dijous, 25 de novembre del 2010

Teatro del bueno

Si al porter blaugrana Pinto li van caure dos partits de sanció per imitar el xiulet arbitral i enganyar un contrincant durant un partit de champions, no hauria de passar el mateix amb Xabi Alonso i Sergio Ramos, que mostren una actitud deliberadament antiesportiva i provoquen la seva expulsió?? Això sí que és "teatro del bueno", del que li agrada a Mourinho, que en acabar el partit encara va tenir la barra de mostrar-se ofès i negar qualsevol martingala, quan les imatges delaten clarament com l'entrenador orquestra el frau i Dudek, Casillas, Ramos i Alonso l'executen.

2 comentaris:

Ximo ha dit...

Nota de l'Agència EFE: "La UEFA ha confirmado la apertura de un expediente disciplinario al Real Madrid por conducta impropia del técnico José Mourinho y los jugadores Xabi Alonso, Sergio Ramos, Iker Casillas y Jerzy Dudek durante el partido de la Liga de Campeones contra el Ajax en Amsterdam. En la recta final del partido Xabi Alonso y Sergio Ramos forzaron la segunda cartulina amarilla, por lo que ambos fueron expulsados".

Ximo ha dit...

La UEFA ha castigat Mourinho amb dos partits i una multa de 40.000 euros com a instigador de les targetes vermelles que van forçar Xabi Alonso i Ramos contra l'Ajax. Els dos jugadors han estat sancionats amb una multa de 20.000 euros cadascun. La de Casillas puja a 10.000 i la de Dudek, a 5.000. El club blanc també haurà de pagar 120.000 euros.