dimecres, 4 de maig del 2011

Cap a Wembley amb orgull

Cap a Wembley amb orgull i amb el cap ben alt. El Barça arriba a la seva tercera final en els darrers cinc anys després d'eliminar de forma inapel·lable al Real Madrid. Ni les polèmiques, ni les teories de la conspiració atiades des del bàndol blanc han pogut amb el bon joc del Barça ni amb la moral dels seus jugadors.

Cap a Wembley amb orgull i amb el cap ben alt. Sí, perquè el Barça ha hagut de superar un munt de trampes i circumstàncies extra esportives en aquestes semifinals (i en els altres dos partits d'aquesta marató de clàssics). Al final, però, s'ha imposat la raó, el seny. Ha triomfat el futbol i ha perdut el joc brut (ahir els blancs van fer 31 faltes, rècord absolut de la Champions en un partit). Ha triomfat la intel·ligència i ha perdut el victimisme. Han triomfat els valors de la Masia i ha perdut el guió preestablert contra l'arbitratge. Ha triunfat l'esport i ha perdut la negació de l'autocrítica.

Cap a Wembley amb orgull i amb el cap ben alt. Sí, perquè amb el seu joc, la seva disciplina i la seva humilitat, el Barça ha desactivat totalment el joc del rival, que en 180 minuts d'eliminatòria només ha estat capaç de xutar a porta 3 vegades: una a l'anada i dues ahir. Amb aquest pobre balanç volien arribar a la final?

Cap a Wembley amb orgull i amb el cap ben alt. Sí, perquè gràcies a un entrenador covard i trampós, el Barça ha incrementat -després de guanyar-ho tot els darrers dos anys- la seva competitivitat. I perquè gràcies a un president fals i hipòcrita, la pedrera s'ha tornat a imposar al talonari.

Cap a Wembley amb orgull i amb el cap ben alt. Sí, perquè com a cirereta del pastís enverinat que ha estat aquesta semifinal, ahir vam haver de suportar els comentaris parcials i tendenciosos d'un tal Sergio Sauca a TVE. Només li preocupava la classificació del Madrid, fins i tot en els minuts finals, i va saludar amb indissimulada satisfacció totes les faltes del Barça i la groga de Pedro. Inaudit.

Visca el Barça !! Blaugrana al vent !!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

¡¡¡¡LLADRES!!!!

La fama de l'home invisible ha dit...

Anònim, la ràbia no és bona consellera. En tot cas l'hauries de descarregar contra el teu equip i el seu entrenador. I altra cosa: les opinions que s'amaguen darrere l'anonimat són opinions típiques d'un covard, que ho sàpigues. Per a una bona higiene mental no hi ha res com donar la cara. Salut!!

Vicent Quiles ha dit...

Ja té prous PERQUES l'entrenador portugués per saber PERQUE està fora.
El tema de TVE és per estudiar, però és que tindries que patir a Canal9, en l'anterior eliminatòria anaven amb el Shaktar. Es allò de que el València està fora, donç millor tots fora i així no patim enveja.
Jo ja fa temps que lleve la veu del televisor i escolte la Tdp, soc fan d'En Torquemada, els seus comentaris són impagables.

Cap a Wembleyyyyyyy!!!!!