divendres, 6 de maig del 2011

Els MiniTu, un regal original

Poseu un MiniTu a la vostra vida. Si voleu fer un regal original i no sabeu on trobar-lo els MiniTu poden ser la solució perfecta per sorprendre a la vostra parella, als vostres fills o als vostres amics. La meva amiga Carol Laguna, la ideologa d'aquests mini personatges, farà a la vostra mida allò que li demaneu amb la persona o persones que vulgueu incloure o miniaturitzar: un pòster, una samarreta, un quadern, invitacions, xapes, tasses, targetes, agendes, etc, etc... Tots els MiniTu són únics i originals, no n'hi ha cap de repetit. Tots estan dibuixats a mà i produïts de forma artesanal. Vaja, no trobareu cap regal més exclusiu i personalitzat que aquest.


La Carol és una gran il·lustradora, una artista diria jo, encara que ella es defineix com "la dibujanta", a seques. Que no es fa justícia a si mateixa és obvi. Per això escric tot el que esteu llegint en aquest post. Un dels regals que li vaig fer a la meva dona amb motiu del seu aniversari va ser un petit pòster amb tots els integrants de la nostra família "interpretats" per la Carol. Aquesta experta en mini personetes ens va imaginar, ves a saber per què, com la família Simpson. Tots asseguts en el sofà de casa davant el televisor, i cadascun de nosaltres identificats per les nostres dèries i hobbies. El resultat és el que podeu veure en la il·lustració, una minifamily fantàstica...

Si voleu veure la feina que fa la Carol podeu visitar el seu bloc, on penja alguns dels dibuixos que fa. Al bloc també trobareu el seu correu electrònic per fer les comandes. També podeu visitar el seu web, on us il·lustrarà amb quatre senzilles passes sobre què cal fer per tenir un MiniTu personalitzat i com rebre'l a casa. Tot ben fàcil i senzill.