divendres, 4 de febrer del 2011

McCartney és del Barça

Històrica foto de Paul McCartney lluint una samarreta del Barça al final de la seva actuació a la desapareguda (i enyorada!!) Sala Zeleste de Barcelona captada el dia 8 de maig de 1991. Fou un dels concerts sorpresa no anunciats que en McCartney va protagonitzar a diverses ciutats europees per promocionar el seu disc Unplugged/The Official Bootleg, un acústic gravat en directe a Londres aquell mateix any i editat imitant els discos pirates. En aquest "desendollat oficial", molt de moda en aquella època, barreja clàssics del rock & roll com Be-Bob-A-Lula o Blue moon of Kentuky, clàssics dels Beatles com And i love her i Blackbird i altres cançons de la seva collita post beatle com Every night i Junk.

Vestit de blaugrana, en Macca semblava el nou fitxatge del recordat dream team d'en Cruyff, que per aquelles dates ja arrasava. La imatge ja té uns anys, però no em negareu que no es maco recordar, alhora, bons moments musicals i futbolístics. A sobre, la camiseta li queda que ni pintada, a que sí? Per cert, la foto no és de gaire qualitat, però que ningú pensi que és un muntatge. És autèntica.


A una altra que els colors blaugranes també li senten la mar de bé és a la preciositat sud africana Charlize Theron, gran actriu i millor persona (lluita contra la Sida infantil a l'Àfrica i especialment al seu país, a través de la fundació Charlize Theron Africa Outreach Project). Aquesta foto, com es pot comprovar, és un muntatge made in Photoshop que he trobat a la xarxa. Però tampoc es pot negar que el blaugrana li queda de cine, oi?