dissabte, 19 de novembre del 2011

Campanya electoral: Chacón, covarda

Carme Chacón va rebentar ahir l'únic debat de la campanya electoral on havien de participar els candidats de les cinc principals formacions polítiques que concorren a les eleccions generals per la circumscripció de Barcelona. La candidata socialista va plantar a la resta de candidats als estudis de 8TV, la cadena de televisió del grup Godó. Chacón va enviar al debat al número dos de la seva candidatura al·legant problemes d'agenda: tenia que gravar una entrevista a TV3 al programa Àgora que, a ningú se li escapa, podria gravar en qualsevol altre moment. Excuses, excuses... Davant d'aquesta circumstancia Josep Cuní, el moderador del debat, va decidir suspendre'l.

Chacón ha actuat amb una covardia infinita, ha faltat al respecte a la resta de candidats i s'ha rigut de tots els teleespectadors catalans que esperaven veure un debat anunciat fa setmanes. Amb la seva actitud de menyspreu, Chacón demostra a les clares que no té la valentía suficient per aguantar un debat sense pactar prèviament les preguntes i per discutir obertament amb la resta de candidats propostes i programes.

Aquesta és la confiança que vol transmetre el PSC a l'electorat? Aquesta és la credibilitat que pot oferir hores abans dels comicis? Això és el que els socialistes entenen per debatre en democràcia? Patètic.

1 comentari:

La fama de l'home invisible ha dit...

Us passo un parell d'articles d'opinió d'en José Antich, director de La Vanguardia, i de la periodista Pilar Rahola que avalen la meva tesi de que la candidata Chacón és una covarda que ésincapaç d'aguantar un debat sense preguntes pactades:

http://www.lavanguardia.com/opinion/articulos/20111118/54238308250/chacon-en-su-galaxia-por-pilar-rahola.html

http://www.lavanguardia.com/opinion/20111119/54239074433/por-que-se-esconde-por-jose-antich.html