dijous, 10 de novembre del 2011

Campanya electoral: les retallades maten

Els socialistes catalans acaben de passar-se de rosca. Fins ara ens havien fet creure que les retallades provoquen càncer. Ara han anat més enllà, molt més enllà. Les retallades, segons el darrer vídeo electoral de la candidata Chacón, provoquen la mort. I qui afirma això és, ni més ni menys, el partit que quan governava Catalunya l'any passat va provocar una desviació pressupostària en el departament de Sanitat de 800 milions d'euros...

Caricaturitzar la mort i el sofriment dels altres no és només demagògic, immoral i èticament reprovable. És, senzillament, una acció pròpia de miserables. El PSC no està legitimat per fer aquest tipus de discurs després de ser un dels principals responsables del forat negre on es troben les finances de la Generalitat. No és de rebut. I menys encara quan els seus col·legues socialistes del govern central (la ministra Salgado, per ser més exactes) reclamen al govern català que rebaixi fins el 20% el seu nivell de dèficit (les retallades només el rebaixen fins el 10%) per complir amb les exigències d'Europa per sortir de la crisi. Cal ser cínic... On és l'ètica de la responsabilitat?

1 comentari:

La fama de l'home invisible ha dit...

Última hora (12:18 h):"El director de la campanya del PSC, José Zaragoza, ha anunciat a través d'un comunicat que ha donat instruccions perquè el polèmic vídeo, on es vinculaven retallades en sanitat amb la mort d'un pacient, no s'emeti més a partir d'aquest dijous.

Una decisió que ha pres, explica, després que la mateixa candidata del PSC per Barcelona, Carme Chacón li hagi demanat la retirada de l'espot".Font El PuntAvui.