divendres, 2 de novembre del 2012

Montilla, president indigne

Les declaracions efectuades aquest dimecres per l'ex president socialista de la Generalitat José Montilla qüestionant la convocatòria d'una hipotètica consulta d'autodeterminació a Catalunya el desacrediten totalment. Montilla va assegurar en una entrevista als Matins de TV3, que "el referèndum és la fórmula preferida dels dictadors, ho vull precisar perquè no cal mitificar el referèndum", va dir. Per acabar de reblar el clau, va afegir que "un referèndum pot ser antidemocràtic. Franco feia referèndums"

Montilla durant l'entrevista a TV3
Comparar els referèndums que organitzava el dictador amb el que actualment reclama la gran majoria de l'espectre polític del país és un cop baix al seu partit, a l'estratègia electoral de Pere Navarro, al milió i mig de persones que el passat Onze de Setembre van sortir al carrer, i a tothom que en aquest país pensa que Catalunya (com qualsevol altre territori) té dret a decidir lliurement i de forma pacífica i democràtica el seu futur.

Ni el ministre Wert ni el monster family Vidal Quadras s'han atrevit a arribat tan lluny com Montilla, que amb les seves declaracions demostra que ha estat un president indigne. Com diu l'amic Martí Estruch, és molt trist i decebedor que algú que ha ocupat el càrrec institucional més alt del país tingui més interès en desprestigiar una eina de participació democràtica com és un referèndum que en mirar de convèncer els seus homònims del PSOE perquè acceptin que un poble pugui expressar-se lliurement a les urnes. Parlant de dictadors, la manca de cultura democràtica de molts espanyols quaranta anys després fa feredat!

Actualment Montilla -l'increïble home normal- treballa al Senat, el cementiri d'elefants on van a parar tots els polítics inútils i mediocres d'aquest país. Quin 'gran intel·lectual' vàrem tenir com a president, mare de déu senyor...