diumenge, 30 de novembre del 2008

Visca Schuster!!

Si encara no existeix caldrà que els barcelonistes fundem ràpidament el club de fans de Bernd Schuster. Aquest home es mereix això i molt més, ja que setmana rere setmana enfonsa una mica més en la misèria a l'equip rival per antonomàsia. A banda de ser un estúpid integral -només cal veure i escoltar el seu posat i les respostes que dona en les rodes de premsa- està demostrant que és un pèssim entrenador. Sota la seva batuta fa molts mesos que el Madrid navega a la deriva, sense cap esquema de joc i sense cap personalitat tàctica. Només el geni i la qualitat d'alguna de les seves individualitats i l'estat de gràcia de sant Iker aconsegueixen sumar punts, massa pels pocs mèrits que fan. Però de joc, "cero patatero".

I tot gràcies a l'alemany, que a més d'encomanar la seva mala llet i la seva imbecil·litat a tot l'equip, és incapaç de crear un sistema tàctic amb cara i ulls. Que el Madrid li ve gran és obvi, cada dia es nota més. És un entrenador mediocre que no mereix entrenar a un dels grans. Per rematar-ho, a sobre, l'home demostra constantment que les relacions públiques i les relacions humanes no són el seu fort. Quan era jugador ja era així, problemàtic i malcarat amb tothom. Recordo que moltes vegades la premsa i els aficionats parlaven més de les seves sortides de to i de la seva personalitat irascible i complicada que de les seves grans qualitats com a futbolista. I ara d'entrenador -per alegria dels culers- veig que continua en la mateixa línia.

Doncs apa, que continuï així per secula seculorum si us plau. Que no el cessin, que segueixi a la banqueta de Chamartin per molts anys. Visca Schuster!!

PD.- Nota pels merengues despistats: l'alemany fa molts anys que és soci del Barça. Jo començaria a mosquejar-me.