dilluns, 1 de juny del 2009

Felicitats subcampions!!

Al final no ha pogut ser. L'esport és així. Quant tot semblava indicar que el primer equip infantil del Club Bàsquet Vilassar de Mar -on juga el meu fill Carles- acabaria guanyant el títol de la seva categoria, manant en la classificació a dos partits pel final de la lliga, un partit desastrós davant del Valldemia de Mataró ha facilitat al Joventut de Badalona guanyar finalment el campionat. Així, el Vilassar, l'únic equip que ha estat capaç de guanyar els dos partits que ha disputat contra el campió, s'ha hagut de conformar amb la segona plaça, a 1 punt dels badalonins.

Malgrat aquest desencís final, la temporada dels nanos que ha entrenat en Víctor Fernández (en el seu primer any a la banqueta) ha estat fantàstica, tant per la qualitat i evolució tècnica que han demostrat els jugadors, com pel seu esperit de lluita i superació. El grup -un dels més competitius del club-, a més, respira amistat i companyonia dins i fora de la pista, i això és d'agrair, doncs ens ha fet gaudir de molts bons moments al llarg de tota la temporada, tant en la fase prèvia, que van guanyar, com a la lliga regular. Malgrat no guanyar el campionat s'ho han passat molt bé, s'han divertit i han evolucionat positivament com a jugadors i com a persones, i això ja és suficient premi.

Els artífex de tot això, a més d'en Víctor, han estat Carles, Miquel, Àlex, Arnau, Oriol, Marc, Corba, Joan, Sebas, Pau, Carlinhos, Riki i Caba. Moltes felicitats a tots!!

PD: Moltes felicitats també a l'equip sub 21 del Club Bàsquet Vilassar de Mar, on juga l'entrenador de tots aquests nens, que ahir és va proclamar campió de Catalunya de la seva categoria.