Avui es posa a la venda l'edició remasteritzada en vinil del llegendari All things must pass, el primer triple àlbum de la història de la música pop. Amb aquest disc George Harrison es va alliberar brillantment del seu passat beatle amb un grapat de bones cançons (moltes d'elles com la que dona títol al disc, pregravades i refusades pel tàndem Lennon-McCartney durant les darreres sessions de gravació dels fab four) que el van enlairar fins el número ú de les llistes més importants del món.
L'edició que avui es presenta, just quan es compleixen 40 anys del llançament del disc, és una edició limitada i numerada individualment de la caixa de tres LP del format original. La reedició del disc més important del beatle invisible s'ha remasteritzat en els estudis Abbey Road de Londres amb les cintes analògiques originals. El disc, considerat per la revista Rolling Stone, com un dels 500 millors discos de tots els temps, es presenta amb l'art monocromàtic original (portada en blanc i negre) i inclou un pòster del músic i les lletres de les cançons. A banda de la caixa original amb els tres LP, també es comercialitzarà una edició digital més senzilla en CD.
All thins must pass ja es va reeditar l'any 2001, totalment remasteritzat en una edició de dos CD que a més dels 23 temes originals del disc (Apple jam inclosa) va afegir una nova versió de My sweet lord gravada per l'artista l'any 2000 i versions inèdites de I live for you, Beware of darkness, Let it down i What is life. Per aquesta edició es va acolorir la portada original.
El disc conté petites-grans joies com Isn't it pity, If not for you (Bob Dylan), I dig love, Run on the mill, I'd have you anytime i Awaitingon you all, entre d'altres. Va obtenir sis disc de platí per les seves vendes milionàries i va colocar dos hits, el cant espiritual My sweet lord i What is life en els llocs més alts de les llistes d'èxits de tot el món. Coproduit pel propi Harrison i Phil Spector, les sessions de gravació de All thins must pass van comptar amb la participació, entre d'altres, Ringo Starr, Jim Gordon i Carl Radle (Derek & Dominoes), Gary Brooker (Procol Harum), Klaus Voorman, Ginger Baker (Cream), Gary Wrigth i Dave Mason (Traffic), Alan White (Yes), Eric Clapton, Billy Preston i Phil Collins, que participa en la percusió del tema Art of Dying. És a dir, tot un luxe.
2 comentaris:
Hi haurà que buscar-lo.
Jo tinc l'edició de 2001 en cd que comentes i és una passada.
Jo també la tinc i és una meravella.
La nova edició també es pot encarregar al web oficial d'en Harrison.
Publica un comentari a l'entrada