dissabte, 27 d’agost del 2011

Continua la llegenda

Encara no ha començat la lliga i el Barça ja hi suma dos títols més a les seves vitrines. En un mes d'agost superfructífer, en plena pretemporada i molt lluny encara del seu millor nivell de forma i de joc, el Barça ha guanyat la Supercopa d'Espanya i anit la Supercopa d'Europa. Aquest equip que lidera Guardiola continua fent llegenda. Des de l'arribada d'en Pep a la banqueta, el Barça ha sumat 12 de 15 títols possibles, una xifra que no està a l'abast de qualsevol. Amb el títol guanyat ahir a Mònaco l'entrenador blaugrana ja supera (només amb tres temporades al front de l'equip, doncs la quarta tot just comença ara) fins i tot al seu mestre Johan Cruyff.
Foto: EFE / Guillaume Horcajuelo
Però la grandesa d'aquest equip va més enllà. Amb la Supercopa d'Europa que es va embutxacar ahir el Barça es converteix en el club que més competicions europees ha guanyat, 15 en total, superant al Milan que en té 14. Aquesta victòria també ha servit perquè en Xavi es converteixi en el jugador blaugrana que més títols ha guanyat al llarg de la història: 18 en total, superant així a Amor i Alexanko (tots dos amb 17). Altre detall, Cesc ha guanyat en quinze dies més títols que en vuit anys a Anglaterra.

Les genialitats de Messi, Xavi, Iniesta, Valdés, Alves, Villa i companyia han convertit a aquest equip en irrepetible. Gaudim-lo i oblidem-nos de la resta i de tots els que volen enterbolir els seus èxits. Visca el Barça!!!